Stöd sajten


Syftet med Självmordsguide är att underlätta för personer som googlar att hitta hjälp om de har självmordstankar. Om du har en sajt eller blogg kan du hjälpa oss genom att länka till denna sajt genom vår kampanj ”Jag vill förhindra självmord”. Du kan exempelvis lägga in vårt kampanjmärke på din blogg.

Stöd oss genom att länka

Sajten bygger på sökmotoroptimering. Det är konsten att synas högt på Googles träfflistor. Väldigt förenklat betyder det att en sida hamnar högre upp ju fler som länkar till en sida på den aktuella frasen. Vi försöker nu få så många som möjligt att länka till hjälpsidor om självmord så att dessa hamnar så högt upp som möjligt.
Stöd oss genom att länka

Visa ditt stöd för sajten

Du kan hjälpa till att sprida kunskap om denna sajt genom att föra budskap om sajten vidare till andra. Gilla sajten på Facebook och skapa en Twibbon för att visa att du vill förhindra självmord.
Visa ditt stöd för sajten

Tipsa om hjälpresurser

Saknas något hjälptelefonnummer, chatt eller forum? Lugn. Här kan du tipsa om hjälpresurser så kommer de upp på Självmordsguide efter granskning. Vi lägger bara till hjälpresurser som är seriösa och som vi bedömer hjälper personer med självmordstankar.
Tipsa om hjälpresurser

Olika typer av hjälp

Här på Självmordsguide hittar du tips på vem du kan kontakta om du har självmordstankar.